Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Xiaomi nie je spoločnosť známa len svojimi smartfónmi a elektronikou, ale aj množstvo rôznych zariadení a nielen inteligentných produktov od gadgetov až po športové tričká. Teraz prichádza s ďalšou dvojicu zaujímavých produktov.

Textilná sedacia súprava Xiaomi 8H

Táto sedacia súprava bola predstavená v troch rôznych variáciách – ako jednomiestne kreslo za približne 130 eur, dvojmiestna pohovka za 220 eur a trojmiestna pohovka za 260 eur. Súprava je potiahnutá vysokokvalitnou tkaninou, ktorá je flexibilná a pružná. Xiaomi tvrdí, že použitá tkanina je vode vzdorná a odolná voči vlhkým prostrediam a baktériám. Navyše je ju možné zo sedacej súpravy zložiť a následne prať, pričom ani po viacerých praniach nestráca svoju farbu.

Xiaomi pohovkazdroj fotografie: Xiaomi

Keď už sme pri farbách, sedacia súprava bude dostupná v troch farebných prevedeniach, a to tmavo zelená, tmavo šedá a svetlo šedá. Pod touto vysokokvalitnou tkaninou sa nachádza pružná pamäťová pena s vysokou hustotou pre pohodlné sedenie. Tá je navyše doplnená o pružnú podpornú oceľ, ktorá je údajne schopná vydržať až 80000 dopadov bez deformácie. Na tomto kúsku nábytku je jednoducho radosť oddychovať.

Xiaomi pohovkazdroj fotografie: Xiaomi

Súprava kuchynských hrncov

Xiaomi nevynechalo ani kuchyňu a predstavilo súpravu kuchynských hrncov. Konštrukcia hrncov je vyrobená z troch vrstiev vysoko kompozitných materiálov, čím chce Xiaomi dosiahnuť lepšiu vodivosť tepla. Vnútorná vrstva hrncov je vyrobená z potravinárskej nerezovej ocele, ktorá je odolná voči prihoreninám, tvoreniu povlakov a voči korózii. Stredná vrstva je vyrobená z hliníkového materiálu, ktorý je vysoko tepelne vodivý a dobre udržiava teplo. Vonkajšia vrstva je zas vyrobená z tepelne vodivej nerezovej ocele, ktorá zabezpečuje efektívnu vodivosť tepla.

Xiaomi hrncezdroj fotografie: Xiaomi

Xiaomi dbalo aj na drobnosti akými sú veká, úchytky či rukoväte. Veká sú tvorené priehľadným temperovaným sklom s dvoma výstupmi pre pohodlné zlievanie vody a ventilačnými otvormi, ktoré zabezpečujú efektívne prúdenie teplého vzduchu a pary. Rukoväte a úchyty sú navrhnuté tak, aby svojimi ergonomickými tvarmi pohodlne sadli do rúk. Cena celej sady troch hrncov je približne 87 Eur, pričom je možné zakúpiť si aj každý jeden osobitne.


zdroj fotografie: Xiaomi

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú