Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Ramos patrí medzi tých výrobcov, ktorý sa zameriavajú iba na domáci, čínsky trh. Táto firma je populárna vďaka výrobe tabletov, no po dnešku vstupuje aj na trh so smartfónmi. 

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

Ramos Mos1, ako znie označenie tejto novinky, sa minimálne po konštrukčnej stránke veľmi vydaril. Výrobca uvádza, že Ramos Mos1 je vyrobený zo špičkových materiálov a celé zariadenie je hrubé iba 6,6 mm. Veľkým lákadlom sú aj minimálne rámiky okolo displeja, ktoré dosahujú 1,9 mm. Displej dostal FullHD rozlíšenie a disponuje tzv. 2,5D technológiou. Celková uhlopriečka sa zastavila na 5,5-palcoch.

Ramos-Mos1 (1)
Pod zadným krytom zaujme svoje miesto nový procesor Snapdragon 615, ktorému sekunduje 2 GB RAM. Vnútorné úložisko má kapacitu 32 GB. Dlhú výdrž zaručí akumulátor s kapacitou 3050 mAh.

Ramos-Mos1
Zadnú stranu tvorí 13 MPx hlavný fotoaparát. Na prednej strane nájdeme 5 MPx sekundárny fotoaparát. Túto výbavu zakončuje Android 5.0 doplnený o nadstavbu MOUI. Oficiálny začiatok predaja je naplánovaný na 10. august, no dostupnosť zatiaľ zahŕňa iba domovskú Čínu. Cena novinky je 292 €.

Zdroj: Phonearena.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú