Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.


Iste vieš, že spoločnosť Huawei už druhý rok spolupracuje so spoločnosťou Leica, ktorá dodáva optiku do duálnych fotoaparátov vlajkových smartfónov z rady P. Vďaka tomuto partnerstvu sa obľúbená čínska spoločnosť môže radovať z vysokej kvality výsledných fotografií, ktorá je pri top-end zariadeniach nevyhnutnosťou.

Hneď po odhalení tak bolo jasné, že tento model s odvahou zaútočí na najlepšie fotomobily planéty. Nikto však donedávna netušil, čo presne možno od dvojice fotografických snímačov očakávať. Našťastie sa najznámejší fotografický portál sveta, DxOMark, zameral na plnohodnotné otestovanie ich schopností, čo viedlo k viac než len slušnému výslednému skóre. Toto zaujímavé zariadenie totižto získalo úctyhodných 87 bodov, čím sa vyrovnalo Sony Xperia XZ. Nová vlajková loď Huawei sa tak na rozdiel dvoch bodov priblížila k najlepším fotomobilom planéty, ktorými sú Google Pixely.

zdroj fotografie: Techmiao

Ešte o čosi pozitívnejšie je na tom to, že si populárny čínsky výrobca oproti predchádzajúcej generácii prilepšil až o sedem bodov. Podľa DxOMark bol jediný výraznejší nedostatok pozorovaný v horších svetelných podmienkach, kedy snímače zachytávali farby v omnoho tmavších odtieňoch, než boli skutočné odtiene. Celkovo však fotoaparát disponuje omnoho väčším počtom pozitívnych vlastností ako tých negatívnych.

Nenechaj si ujsť
Huawei P10 Lite s kompletnou nádielkou špecifikácií! Bude to ďalší bestseller na Slovensku?

zdroj fotografie: Techmiao

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú