Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.


Aj tebe chýbajú tie časy, keď si nemal žiadne starosti a iba si jazdil po dome s autom na diaľkové ovládanie? Čas na odreagovanie od práce si však zaslúžiš aj teraz a môžeš ho vyplniť napríklad návratom do detských čias. Takúto príležitosť ti ponúka veľký výpredaj RC modelov e-shopu Everbuying. Ponuka je naozaj veľká a nájdeš v nej RC modely od kvadrokoptér až po lode.  

Skladací dron JJRC H37 Elfie

Cena: 33 €

rc-modely-jjrc-h37-elfie
zdroj fotografie: CNET

Kúpiť JJRC H37 Elfie za 33 €

Tento kúsok od výrobcu JJRC sa radí medzi netradičné drony. Je totiž skladateľný a vďaka jeho kompaktným rozmerom sa ti vmestí aj do vrecka. Z bokov stačí vysunúť vrtule a let môže začať. V prednej časti sa dokonca nachádza aj kamera, ktorá dokáže zaznamenávať video v rozlíšení 480p. Ovládanie prebieha cez mobilnú aplikáciu od JJRC, v ktorej zároveň môžeš sledovať video z drona v reálnom čase. V dronovi sa nachádza batéria s kapacitou 500 mAh, čo stačí na 8 až 15-minútové lietanie.

Video z letu:

Kvadrokoptéra je vybavená ďalšími technológiami ako napríklad G-senzorom, 6-osovým gyroskopom a Wi-Fi pripojením pre spárovanie so smartfónom. Takáto výbava možno neznie ako lacný špás, no výrobca sa snažil nastaviť cenovku čo najnižšie. V tomto výpredaji si ho môžeš zaobstarať za fantastických 33 €, čo je na takúto voľnočasovú zábavku veľmi dobrá cena.

Dron JXD 509W

Cena: 46 €

rc-modely-jxd 509w
zdroj fotografie: The Drone Files

Kúpiť JDX 509W za 46 €

Tento dron od výrobcu JXD už nie je len tak obyčajnou hračkou. Oproti predchádzajúcemu disponuje lepšou HD kamerou a vlastným Wi-Fi ovládačom. Do neho si však môžeš umiestniť aj svoj smartfón a na ovládači si tak môžeš pozerať záznam z drona. Vďaka takzvanému „headless“ módu sa bude dron prispôsobovať smeru tvojho ovládača, čo sa ti bude hodiť najmä keď stratíš orientáciu. Ovládač disponuje aj tlačidlom, ktoré keď stlačíš, dron sa k tebe sám vráti.

Video z letu:

Skvelou funkciou je nastavenie pevnej výšky, čím získaš lepšiu kontrolu nad letom dronu a pomôže ti aj pri nahrávaní videa. Výrobca sa zameral aj na konštrukciu, a to navrhnutím na ochranu pri pádoch pred zničením. Ak máš o tohto drona záujem, priprav si stále prijateľnú čiastku 46 €.

…a na záver jedna bizarná hračka – RC Toaleta!

Cena: 16 €

rc-modely-toaleta
zdroj fotografie: Everbuying

Kúpiť RC toaletu za 16 €

Áno, myslíme to vážne a je to asi najbizarnejšia hračka, akú sme kedy propagovali :) Táto toaleta je vhodná hlavne pre deti, ktoré si do nej môžu ukladať svoje hračky a následne ich v nej prenášať. Slúžia na to kolieska a diaľkové ovládanie. Aj keď si táto hračka nájde využitie najmä u detí, vidieť pohybujúcu sa toaletu po dome môže byť zábavné aj pre teba. Túto rodinnú zábavku si môžeš kúpiť z e-shopu Everbuying za 16 €.

rc-modely-toaleta
zdroj fotografie: Everbuying

Poznámka redakcie: Články označené ako „Sponzorované“ a publikované autorom „Inzercia“ sú určené na propagáciu aktuálnych zliav a akcií na produkty predávané čínskymi e-shopmi. Za predaj nezodpovedáme, len informujeme o akcii.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú