Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

V novembri minulého roka predstavilo Xiaomi svoj doteraz najrevolučnejší smartfón, Xiaomi Mi MIX. Ním začala spoločnosť udávať trend berzámikových displejov. Okrem toho sa táto špičková novinka teší aj veľkej popularite medzi používateľmi, čo dokázal aj nový rebríček od Antutu.

Spoločnosť Antutu zostavuje mnoho druhov rebríčkov a medzi ne patrí aj rebríček popularity jednotlivých modelov smartfónov. Tentokrát sa na vrchole tohto rebríčka za január 2017 umiestnilo Xiaomi Mi MIX, ktoré sa teší veľkej popularite medzi používateľmi. Tí naňho nechávajú len samé dobré preferencie a preto nie je prekvapením, že 1. miesto obsadilo práve toto revolučné Xiaomi. Výber modelov do rebríčku Top 10 prebiehal na základne spomínaného hodnotenia používateľov jednotlivých smartfónov.


zdroj fotografie: AnTuTu, preklad: FonTech.sk

Nenechaj si ujsť
Xiaomi Mi Note 3 na prvých oku lahodiacich renderoch, ešte krajší dizajn v unikátnom sklenenom prevedení

Do finále sa dostali len modely s najlepším hodnotením nad 80 %, čo môžeme vidieť aj v rebríčku. Zatiaľ čo 9 modelov smartfónov dostalo hodnotenie v rozmedzí 80 – 87 %, Xiaomi Mi MIX jednoznačne v tejto kategórii zvíťazilo s 94,4 % pozitívnych referencií. Hneď za ním sa s 86,76 % umiestnilo OnePlus 3, ktoré nasleduje jeho vylepšená verzia s písmenom „T“ v názve. Na štvrtom mieste nájdeme vlajkovú loď Meizu Pro 6 Plus. S rozdielom len pár stotín percenta sa za ním na 5. mieste umiestnil Huawei Mate 9.


zdroj fotografie: AnTuTu, preklad: FonTech.sk

Na zvyšných priečkach nájdeme modely Vivo Xplay 6, Xiaomi Redmi Note 3, 360 Q5 Plus, Meizu Pro 6S a posledné 10. miesto patrí smartfónu 360 N4S. Model od Samsungu by sme v rebríčku Top 10 hľadali márne. Ten sa totiž umiestnil až na 16. mieste. Vzhľadom na pomalú výrobu Xiaomi Mi MIX je jeho víťazstvo trocha prekvapujúce. Produkcia tohto modelu trvá výrobcovi omnoho dlhšie ako pri „obyčajných“ smartfónoch, pretože Mi MIX je tvorený keramickou konštrukciou. Práve tá zapríčiňuje zdĺhavú výrobu modelu, no aj tak je skvelé vidieť, akú popularitu táto revolučná novinka dosiahla.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú