Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-mi-note-2Asi niet dňa, kedy by spoločnosť Xiaomi niečo nepredstavila. Inak tomu nie je ani dnes, pretože tento gigant predstavil svoje nové zariadenie z línie Mi TV Boxov, Mi Box 3S.

Xiaomi Mi Box 3S prichádza s plochým dizajnom, ktorý pripomína po okrajoch zaoblený kamienok s matným povrchom. Logo Mi dopĺňa toto krásne dizajnové prevedenie. Novinka disponuje intuitívnym AV rozhraním a nechýba ani HDMI či USB port. Výrobca svoju novinku vybavil výkonným procesorom Amlogic S905X, ktorý prináša podporu HDMI 2.0a. Okrem toho je tiež pripravené hardvérové dekódovanie VP94K pri 60 fps.

mi-box-3s-oficialne1

Xiaomi do novinky umiestnilo dvojnásobnú kapacitu operačnej RAM pamäte, ktorá teraz dosiahla veľkosť 2 GB a vnútorné úložisko 8 GB. Tieto špecifikácie tak ponúkajú vyšší výkon v porovnaní s jeho starším bratom. K ďalšej veľmi dôležitej výbave patrí podpora 4K HDR videí. S novou verziou TV boxu prišlo aj na nový ovládač. Mi Touch ponúka dôležité tlačidlá pre pohybovanie sa v systéme a otočný kruh. Operačným systémom je Android 6.0 Marshmallow s certifikáciou Google CTS pre zaistenie čo najlepšej podpory.

mi-box-3s-oficialne3

O prenos súborov sa postará Bluetooth 4.1 a vernú reprodukciu zvuku zabezpečí podpora pre kvalitné audio Dolby s DTS. Celkovo tak prichádza nová verzia s vylepšeniami hardvéru a softvéru spolu s vítanými rozšíreniami funkcií. Predaj v Číne začne 22. novembra s bezkonkurenčnou cenou 41 €.

mi-box-3s-oficialne4

mi-box-3s-oficialne5

mi-box-3s-oficialne2

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú