Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-iphone-7Celkom určite sa aj vo vašom okolí nachádza osoba, ktorá neprestajne rozpráva o revolučnosti americkej spoločnosti Apple. Hoci je drvivá väčšina produktov tohto giganta naozaj nadčasová, či už svojim dizajnom, alebo softvérovou optimalizáciou, tak ten najnovší sa takýmito výsadami pochváliť nemôže. Napriek tomu si ho však cupertinská spoločnosť cení na mastný balík peňazí.

Podľa nadpisu už asi tušíte, že sa nejedná o žiadny pokrokový kúsok elektroniky, ale o obyčajnú knihu. Tá navyše neobsahuje skoro žiadny text a nachádzajú sa v nej iba obrázky, ktoré zachytávajú veľkú väčšinu z produktov výrobcu. Konkrétne sa ich v knihe nachádza 450 a o všetky z nich sa postaral talentovaný fotograf Andrew Zuckerman. Jeho cieľom bolo zachytiť vývoj dizajnu, ktorý postihol produkty Applu behom uplynulých 20 rokov. Pri výrobe tohto netradičného produktu spolupracoval aj jeden z najznámejších dizajnérov sveta, Jony Ive, ktorý verí, že kniha dokonale poslúži ako zdroj pre študentov všetkých dizajnových odvetví.

Apple iPhone 7 môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

designed_by_apple_in_california_5

TIP: Apple detailne ukázal, ako funguje touchbar v novom MacBook Pro

Jony ďalej v prológu knihy uviedol, že je venovaná pamiatke vizionára Steva Jobsa. Kniha nesie jednoduchý názov Designed by Apple in California, pričom bude dostupná v dvoch veľkostných verziách. Menšia nadobudne rozmery 26 x 32 cm a bude sa predávať za 187 €, zatiaľ čo väčšia bude merať 33 x 41 cm a Apple si za ňu vypýta 280 €. Do predaja vstúpi už zajtra, avšak s najväčšou pravdepodobnosťou sa na naše územie nedostane. Tunajší fanúšikovia si tak budú musieť nechať zájsť chuť, i keď už len pri pohľade na cenu sa nejeden používateľ chytí za hlavu.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú