Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-vernee-apollo-lite
Posledné dni sa čínske e-shopy doslova predbiehajú v tom, kto dokáže ponúknuť smartfón Vernee Apollo Lite za najnižšiu cenu. Najnovšie prilieva olej do ohňa aj samotná spoločnosť, ktorá zlacnila tento výnimočný prístroj o poriadny balík peňazí.

Výhodný Vernee Apollo Lite azda ani netreba bližšie predstavovať. Nováčik na poly mobilných technológií trafil týmto produktom priamo do čierneho a phablet sa tak predáva ako teplé rožky. Ku globálnemu úspechu mu dopomáha hlavne kvalitná hliníková konštrukcia, ktorá dokonale chráni prístroj pred poškodením. Prvotriedne spracovanie a oku lahodiace krivky badať z každého jedného uhlu. Predná strana ponúka 5,5-palcový IPS FullHD displej, 5 MPx selfie fotoaparát, proximity senzor a LED diódu notifikácií. Naopak na zadnej strane sa nachádza 16 MPx hlavný fotoaparát s duálnym LED bleskom, skener odtlačkov prstov a nemohlo sa zabudnúť ani na logo tohto ambiciózneho výrobcu.

vernee-apollo-lite-recenzia (6)

Kúpiť Vernee Apollo Lite za 162 €
Helio X20 a 4 GB RAM

Kvalitný hliník drží po kope prvotriedne komponenty vyššej strednej triedy, ktoré rozhodne majú čo ponúknuť aj náročnejšiemu používateľovi. Za zmienku stojí hlavne 10-jadrový procesor MediaTek Helio X20 s taktom 2.3 GHz. Smartfón sa nezapotí ani pri náročnejších operáciách a hrách vďaka 4 GB operačnej pamäte RAM a grafickému akcelerátoru Mali-T880 MP4. Vnútorné úložisko činí 32 GB a v prípade potreby je možné jeho rozšírenie pomocou pamäťovej microSD karty, ktorá sa vkladá do hybridného DualSIM slotu. Po systémovej stránke je k dispozícii čistá verzia Androidu 6.0 Marshmallow, avšak čoskoro má byť sprístupnená aktualizácia na Android 7.0 Nougat.

vernee-apollo-lite-testujeme-2

Zabudovaný 3180 mAh akumulátor zariadeniu dodáva dostatočnú dávku šťavy a o výdrž sa rozhodne nemusíte obávať. Aby toho nebolo málo, dostupná je aj rýchlonabíjacia technológia Pump Express, ktorá dokáže urýchliť otravný čas strávený pri nabíjačke. Okrem toho je  v tomto phablete zabudovaný USB Type-C konektor a myslelo sa aj na tunajšie LTE. V porovnaní s ostatnými 5,5-palcovými zariadeniami, akým je napríklad Xiaomi Redmi Note 4 alebo LeEco Le 2 Pro, ponúka smartfón od nováčika vyšší výkon, no aj omnoho nižšiu cenu. Tá bola spoločnosťou stanovená na famóznych na 162 €, čo robí z Vernee Apollo Lite najlacnejší 10-jadrový smartfón na trhu. Zariadenie je možné objednať rovnako aj z európskeho skladu, kde sa jeho cena zastavila na hodnote 178 €.

Kúpiť Vernee Apollo Lite z európskeho skladu za 178 €

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú