Predvianočné obdobie v Orange bude v znamení dát. Obľúbený operátor prichádza s dátovou lavínou, ktorú budeš môcť vo veľkom využívať až do polovice roka 2025 a nečakanému prečerpaniu sa vyhneš na dlhé mesiace dopredu. Ak ich nemáš kde míňať, súčasťou vianočnej ponuky od Orangeu sú, samozrejme, aj smart zariadenia za zvýhodnené ceny a mnoho ďalšieho. Orange o tom informoval na stretnutí s novinármi.

6 mesiacov TV a internetu zadarmo

Pre všetkých nových zákazníkov, ktorí si aktivujú balík Stredného alebo vyššieho optického internetu s televíznou službou od Orangeu, prináša operátor darček – 6 mesiacov televízie a internetu úplne zadarmo. Súčasťou balíka je aj HBO spolu s aplikáciou Max, ktorá umožňuje prístup k tým najlepším filmom a seriálom zo svetovej aj domácej produkcie. Po uplynutí šiestich mesiacov bude možné tieto služby využívať od 33 eur mesačne.

Kto nepotrebuje TV, ale internet, Orange prináša alternatívu v podobe 4 mesiacov internetu zadarmo spolu s prístupom k aplikácii Max. Ponuka je dostupná pre tých, ktorí si zriadia nový balík Stredného alebo vyššieho internetu s 24-mesačnou viazanosťou a platí rovnako pre optické pripojenie, ako aj pre 4G internet s LTE modemom Flybox alebo ODU/IDU zariadením. Po skončení zvýhodneného obdobia môžu zákazníci pokračovať v službách za cenu od 22 eur mesačne.

S dátami sa roztrhlo vrece

Pre existujúcich aj nových zákazníkov mobilných hlasových služieb má Orange pripravený bonus 100 GB dát úplne zadarmo. Ponuka platí pre všetkých zákazníkov s paušálmi Plus, Yoxo Paušálom, Mini, Go Safe, Go Safe Data, Pro Biznis, Go Biznis Paušál Small, Paušál Light, paušál Data Safe alebo predplatené karty Prima.

Dáta si môžeš aktivovať od 29. októbra do 31. decembra 2024, a to prostredníctvom aplikácie Môj Orange, v zákazníckej zóne, cez SMS správu alebo priamo na predajni.

Zákazníci získajú tieto dáta na celé jedno fakturačné obdobie plus na nasledujúce fakturačné obdobie, čo im umožňuje využívať celkovo 200 GB dát. Zákazníci s predplatenými kartami dostanú balíček 100 GB na obdobie 30 dní.

Orange rýchlosť internetu
Orange

S novou predplatenou kartou Prima Voľba alebo Prima Kids ťa čaká ešte väčší bonus. Hneď po aktivácii dostaneš úvodný balíček 100 GB dát na jeden mesiac a následne môžeš získať ďalších 25 GB dát každý mesiac, ak si pravidelne dobíjaš kredit minimálne za 10 eur mesačne. Takto môžeš získať spolu 250 GB dát na obdobie až šiestich mesiacov, pričom tento bonus je k dispozícii až do 4. februára 2025. Tieto dáta sa do ďalšieho mesiaca neprenášajú.

PONUKA ZARIADENÍ NA ĎALŠEJ STRANE ->>>

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú