Obrovský komerčný hit a druhý najzárobkovejší film tohto roka konečne mieri aj do online priestoru. Deadpool & Wolverine sa ešte stále vysiela v kinách, už čoskoro si však nový film Marvelu budeš môcť pozrieť aj v pohodlí domova.

Ako informuje Forbes, Deadpool & Wolverine bude po troch mesiacoch v kinách dostupný na prémiových videoslužbách ako Apple TV či YouTube Filmy. Diváci si tu budú môcť bláznivú akčnú komédiu zakúpiť alebo zapožičať od utorka 1. októbra. Štúdio 20th Century Fox, ktoré za úspešnou novinkou od Marvelu stojí, zatiaľ dátum pridania do online priestoru oficiálne nepotvrdilo. Je možné, že premiéra na Slovensku sa oproti zámoriu o niečo oneskorí.

Deadpool & Wolverine bude neskôr pridaný aj na streamovaciu službu Disney+, dátum zaradenia do knižnice nateraz nie je stanovený. Predpokladáme, že nový film Marvelu by na Disney+ mohol prísť počas novembra, približne 100 dní po premiére. V rovnakom čase na Disney+ dorazí aj obrovský komerčný hit, rozprávka V hlave 2. Ako ideálny termín pridania sa javí 12. november, kedy streamovacia služba slávi 5 rokov od svojho spustenia v Severnej Amerike.

Marvel Deadpool
TMDB

Najväčší fenomén posledných rokov

Deadpool & Wolverine do kín dorazil v polovici júla a už pred premiérou sa vedelo, že pôjde o obrovský hit. Trailer na filmovú novinku sa stal najsledovanejším v histórii YouTube, film tiež stanovil rekord v počte predpredajov lístkov v USA.

Silný záujem Deadpool & Wolverine potvrdil už krátko po svojom štarte a dočkal sa skvelého prijatia medzi kritikmi aj divákmi. Mimoriadne silný bol predovšetkým prvý víkend v kinách, kedy novinka vypredávala sály po celom svete. Diváci si totiž nechceli nechať ujsť množstvo avizovaných prekvapení, ktoré rýchlo po premiére zaplavili internete.

S tržbami presahujúcimi 1,3 miliardy sa napokon Deadpool & Wolverine stal najzárobkovejším filmom s prístupnosťou pre dospelé publikum všetkých čias. Doposiaľ rekord držal Joker, ktorý v roku 2019 zarobil 1,079 miliardy dolárov.

Úspech filmu tiež znamenal potrebnú vzpruhu pre Marvel, ktorý sa so svojimi poslednými snímkami finančne trápil. Komiksový gigant sa teraz bude snažiť na úspech nadviazať svojimi ďalšími novinkami. V budúcom roku do kín uvedie rovno tri veľkofilmy a niekoľko seriálov. Venujeme sa im v samostatnom článku.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú