Na Slovensku bola spustená nová televízna stanica Play Comedy. Divákom sľubuje nepretržité 24-hodinové vysielanie bez reklamy a v obsahu ponúkne televízne klasiky skupiny JOJ Group. Nový kanál bude dostupný iba cez internet a streamovaciu službu JOJ Play.

Ponúkne televízne klasiky

Program stanice sa žánrovo zameria na oblasť zábavy. JOJ na svojom kanáli sľubuje vyváženú zmes filmov, seriálov a relácií, ktoré budú zárukou kvalitnej televíznej zábavy. „Odložte ovládač a sledujte vaše obľúbené komédie, seriály aj najlepšie diely populárnych relácií bez prerušenia,“ píše JOJ v správe pre médiá. Play Comedy je prístupná exkluzívne len v streamovacej službe JOJ Play.

Diváci si nový kanál teda budú môcť pozrieť na smart televízoroch, ale aj v mobiloch, tabletoch, či cez prehliadač počítača. Na novej stanici z dielne JOJ Play sa diváci môžu tešiť na kultové komediálne klasiky ako Profesionáli, Mafstory, Kutyil s.r.o., Ministri, obľúbené denné relácie Inkognito, Heslo, Vtip za stovku, úspešné seriály Iveta, Hranica, Tomáš a Diana, ale aj filmové komédie ako Baby na ťahu, Sráči alebo Jonnesovci, a ešte mnoho ďalších.

Stanica bude prístupná všetkým používateľom JOJ Play v balíku Premium. Prémiový balík obsahuje okrem stanice Play Comedy aj všetky ostatné živé vysielania staníc JOJ Group – TV JOJ, JOJ Plus, WAU, JOJ 24, JOJ Šport, JOJ Svet, JOJko, JOJ Cinema, CS Film, CS History, CS Mystery a CS Horror. Prémiový balík si môžu používatelia aktivovať za 4,99 eur mesačne.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú