Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-p9Gigantický veľtrh IFA v Berlíne sa blíži a rovnako tak aj konferencia spoločnosti Huawei, ktorá je naplánovaná na 1. septembra. Aby sme však mali aspoň malú predstavu o tom, čo si pre nás tretí najväčší výrobca mobilných zariadení chystá, ponúka nám teaser.

Prvého septembra o 10:30 nášho času by sme sa mali dočkať noviniek od čínskej spoločnosti Huawei. Nový slogan hovorí „Defy Expectations“, teda „Vzbudí očakávania“. Malo by ísť o špičkový phablet Huawei Mate 9. Spolu s ním by mal svetlo sveta uzrieť aj telefón skonštruovaný primárne pre ženy, Huawei Nova.

Huawei Mate 8 môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

asdad

TIP: Huawei Mate 9 na renderoch predvádza ukážkový dizajn s duálnym fotoaparátom

Rozhovor s výkonným riaditeľom Huawei, Kevinom Ho, tiež prinieslo informácie, že nieje vylúčené ani oznámenie ďalšieho sub-brandu čínskeho giganta. Spoločnosť Honor, ktorá je takisto subdivíziou giganta, sa kontinuálne šplhá v rebríčku predajnosti a teší sa obľube zákazníkov hlavne na čínskom trhu. V neposlednom rade by sme sa mohli dočkať aj smart hodiniek od tretieho najväčšieho výrobcu na svete. Dátum tejto udalosti je už za rohom, a tak stačí len pozorne sledovať náš web a o všetkých novinkách budete včas informovaní.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú