Najnovšia séria obľúbeného superhrdinského seriálu The Boys sa odkladá na neurčito, informuje Screenrant. 4. séria The Boys už je síce natočená, tvorca Erik Kripke však hovorí, že pokiaľ bude trvať štrajk scenáristov, na seriáli sa pracovať nebude.

Kripke vo vyjadrení pre fanúšikov upresňuje, že aj keď sú už nové časti nakrútené, časť dialógov i niektorých scén ešte bude treba pretočiť. To sa však nestane počas prebiehajúceho štrajku scenáristov, ktorí aktuálne zmrazili dianie v Hollywoode a štúdiá kvôli protestom museli zmraziť väčšinu rozbehnutých projektov.

Štrajk sa s istotou podpíše na oneskorí desiatok filmov a seriálov. Nebudú medzi nimi chýbať pripravované divácke hity ako Daredevil, 2. séria The Last of Us, nový seriál z univerza Hra o tróny či posledná séria Stranger Things.

Malou útechou pre fanúšikov The Boys je pripravovaný spin-off s názvom Gen V, ktorý bude zasadený do rovnakého univerza ako hlavný seriál, no predstaví novú skupinu superhrdinov. Jeho štart na Prime Video je naplánovaný počas tohto roka.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú