Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-p9
Certifikačný úrad TENAA je veľmi dôveryhodným zdrojom v prípade, že nejaká spoločnosť pripravuje nový smartfón. Najnovšie nás prekvapila informácia o zbrusu novom smartfóne od giganta Huawei. 

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

Zatiaľ nepoznáme názov novinky, no pravdepodobne pôjde o prírastok do série Enjoy, ktorá vypĺňa nižšiu strednú triedu. Certifikácia odhalila, že na prednej strane bude 5-palcový HD displej so špičkovou AMOLED technológiou. Pohonným agregátom sa stane neznámy 8-jadrový procesor s taktom 1,5 GHz, 3 GB RAM a 16 GB interné úložisko. Vo veľmi dobrom svetle sa ukazuje aj kapacita batérie, ktorá dosiahne až 4000 mAh. Operačným systémom bude Android 6.0 Marshmallow so známou nadstavbou EMUI 4.1.

Huawei P8 Lite Dual SIM môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

huawei-phone-tenaa

Fotografická výbava zahŕňa 13 MPx hlavný snímač na zadnej strane a 5 MPx selfie fotoaparát na prednej. Zadná strana smartfónu integruje aj snímač odtlačkov prstov. Dizajn novinky nebude nijak zvláštny a základom je len plastová konštrukcia so zaoblenými rohmi. Žiadne luxusné prvky tu teda nie sú. Tento nový smartfón od Huawei bude priamou odpoveďou na veľké úspechy série Redmi od Xiaomi. V prípade, že čínsky gigant dostatočne dobre nastaví cenu, môžeme hovoriť o zariadení s veľmi sľubným potenciálom.

TIP: Honor 5 Play oficiálne: 5-palcový displej, 2 GB RAM a cena začínajúca na 80 €

huawei-phone-3

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú