Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

HBO má za sebou fantastický vstup do nového roka a jeho novinka The Last of Us už po dvoch odvysielaných epizódach prepisuje rekordy služby. Postapokalyptický seriál sa stal najlepším novým seriálom HBO za poslednú dekádu, len aby úspech potvrdil historicky najväčším nárastom divákov pri druhej časti.

Krátko po premiére januárovej novinky je tak jasné, že seriál postavený na oceňovanej hernej predlohe bude pokračovať. Tvorcovia už dávnejšie potvrdili, že ďalšia séria bude v prípade vzniku pokrývať udalosti druhej hry, ktorá do príbehu predstaví viacero nových postáv.

K najvýraznejším novým postavám patrí Abby, ktorá v neskoršom príbehu poriadne zamieša kartami a svojím konaním v hre vyvolala medzi hráčmi vášnivé diskusie. Bez spoilerov možno povedať, že Abby patrí k najkontroverznejším postavám The Last of Us 2 a na fanúšikov seriálu, ktorí s hrou nie sú oboznámení, čaká niekoľko veľkých prekvapení.

Divácka základňa podľa portálu Kotaku už prišla na to, kto postavu Abby v novej sérii The Last of Us stvárni – v ďalšej sezóne by ju mala hrať herečka Shannon Berryová.

Obsadenie 22-ročnej austrálskej herečky má naznačovať hneď niekoľko skutočností. Tvorca seriálu a hry, Neil Druckmann, Berryovú sleduje na Instagrame, pričom samotná herečka naopak na sociálnej sieti sleduje Druckmanna, seriál The Last of Us a dvojicu hlavných hereckých predstaviteľov Pedra Pascala a Bellu Ramsey.

Herečka do role pasuje aj svojím vekom, ktorý je podobný, ako má Abby v hre, predovšetkým sa na ňu ale podobá svojím výzorom, čo v minulosti Shannon Berryová sama potvrdila na Twitteri. V uplynulých dňoch však tento príspevok z neznámeho dôvodu zmazala.

HBO pokračovanie zatiaľ nepotvrdilo

Zo strany fanúšikov ide nateraz o čistú špekuláciu, predovšetkým, keď druhá séria The Last of Us, ešte nebola ani potvrdená. Je však ťažké predstaviť si, že by HBO nedalo jednému z najúspešnejších seriálov vo svojej histórii zelenú na ďalšie pokračovanie.

Vylúčené dokonca nie sú rovno dve dodatočné série. Autori seriálu sa totiž pohrávajú s myšlienkou rozdeliť udalosti druhej hry na dve polovice, čomu koncept hry The Last of Us 2 rozhodne nahráva.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú