Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-pro-6
Pri objednávaní smartfónov alebo inej elektroniky z ďalekej Číny ste sa už určite stretli s nepríjemnými dodatočnými poplatkami na colniciach, ktoré len navyšujú celkovú cenu zariadenia. Najväčšie čínske e-shopy však svojim zákazníkom vychádzajú v ústrety a mnoho z nich má európske sklady, ktorú situáciu pre vás veľmi uľahčujú.

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

Jeden z týchto elektronických obchodov je aj Tinydeal.com, ktorá má dokonca tri európske sklady s tovarom – v Španielsku (odosiela len do Španielska), v Anglicku a Nemecku. Z posledných dvoch menovaných si môžete zariadenia objednávať aj na Slovensko a čo je ešte lepšie, zadarmo. Dodanie pritom trvá len 3-7 pracovných dní a samozrejme bez prebytočných poplatkov ako je DPH. Výbornou správou sú aktuálne prebiehajúce zľavové ponuky na rôzne zariadenia práve v európskych skladoch. My sme sa pozreli na najzaujímavejšie ponuky v segmente smartfónov.

LeEco Le 2
Cena v EU sklade: 189 €

leeco-le-2-na-slovensku1
LeEco Le 2 je plnohodnotným zástupcom spoločnosti aj v oblasti dizajnu. Krásne celokovové prevedenie musí nadchnúť každého. V strede zadnej časti tiež nájdeme snímač odtlačkov prstov. Predná strana ponúka 5,5-palcový FullHD displej. Komponenty LeEco Le 2 začínajú 10-jadrovým procesorom MediaTek Helio X20 a pokračujú 3 GB operačnou pamäťou RAM a 32 GB interným úložiskom. Smartfón napája 3000 mAh batéria.

Kúpiť LeEco Le 2 v EU sklade

leeco-le-2-na-slovensku
Operačným systém sa stal najnovší Android 6.0 Marshmallow, ktorý dopĺňa vydarená nadstavba eUI 5.6. Fotografie je možné vytvárať so 16 MPx hlavným fotoaparátom, ktorý disponuje clonou f/2.0, zaostrovaním PDAF a podporou nahrávania špičkových 4K videí. Predná, 8 MPx selfie kamera ponúka clonu f/2.2 a 76,5 stupňový záber. LeEco Le 2 zaujme aj reverzibilným konektorom USB typu-C, podporou DualSIM a 4G mobilného pripojenia, no frekvencie sú opäť iba tri – 1800, 2100 a 2600 MHz. Platí teda pravidlo, že najrýchlejšiu mobilnú sieť si naplno užijeme len v mestách a zopár kilometrov od nich.

Lenovo K3 Note
Cena v EU sklade: 115 €

Lenovo K3 Note
Lenovo K3 Note je, dá sa povedať, legendárnym a veľmi obľúbeným smartfón strednej triedy, ktorý sa, aj napriek svojmu veku, za svoju výbavu hanbiť nemusí. Výkon obstaráva 8-jadrový procesor MediaTek MT6752 so 64-bitovou architektúrou, ktorému sekunduje operačná pamäť RAM s kapacitou 2 GB. O výkon núdza nebude, čo prezentuje aj výsledok v Antutu benchmarku, kde zariadenie dosiahlo 45 000 bodov. Grafický výkon zabezpečí Mali760 MP2.

Kúpiť Lenovo K3 Note v EU sklade

lenovo k3 note
Na prednej strane nájdeme veľký 5,5-palcový displej s Full HD rozlíšením. Celkové rozmery sú 152.6 x 76 x 8 mm. Milovníkov kvalitných fotografií určite zaujme 13 MPx zadný fotoaparát so svetelnosťou f/2.0 a duálnym LED bleskom. Predný fotoaparát má rozlíšenie 5 MPx. O dlhú výdrž sa postará 3000 mAh batéria. Softvérovú časť obstaráva Android vo verzii 5.0, ktorý dokáže túto výbavu plne využiť.

Vernee Thor
Cena v EU sklade: 126 €

vernee-thor-oficialne-fotky (20)
Ihneď pri prvom pohľade na Vernee Thor nás očarí krásny vzhľad s 2.5D zahnutím a 3D zaoblením zadnej strany. Konštrukcia smartfón je hrubá len 7,9 mm, vďaka čomu je poskytnutý ten najlepší „feeling“ pri používaní zariadenia. Vpredu sa nachádza 5-palcový On-cell displej s HD rozlíšením, ktoré je na takto veľkej uhlopriečke stále plne postačujúce. Displej je navyše krytý ochranným sklom Gorilla Glass 3. generácie.

Kúpiť Vernee Thor v EU sklade

vernee-thor-oficialne-fotky (17)
Vo vnútri Vernee Thor kmitá známy osemjadrový procesor MediaTek MT6753 s taktom 1,3 GHz, ktorý dopĺňa 3 GB RAM pamäť. Dostatočný grafický výkon ponúkne čip Mali-T720. Vnútorné úložisko dostalo kapacitu 16 GB, pričom smartfón prichádza s podporou dodatočného rozšírenia microSD kartami až do 128 GB. 2800 mAh batéria zaručí výdrž na úrovni jedného dňa v plnej prevádzke a následné nabíjanie je umožnené technológiou rýchleho nabíjania s výstupmi 5V/2A. Vernee Thor taktiež ponúkne najnovší Android 6.0 Marshmallow bez dodatočnej nadstavby a aj tento fakt dopomôže k výbornému užívateľskému zážitku. Vzadu potom nájdeme 13 MPx hlavný fotoaparát a na prednej strane je k dispozícii 5 MPx selfie fotoaparát. Vernne Thor prináša aj podporu všetkých LTE frekvencií využívaných našimi operátormi, rýchly snímač odtlačkov prstov a tiež DualSIM funkcionalitu.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (32 GB)
Cena v EU sklade: 210 €

Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Xiaomi Redmi Note 3 Pro prináša poriadne nadupanú výbavu vzhľadom na zmeranie do strednej triedy. Samotný smartfón je celokovový a na prednej strane skrýva 5,5-palcový FullHD displej. Hardvérová výbava zahŕňa nový 6-jadrový procesor Snapdragon 650, 3 GB RAM pamäte a 32 GB interné úložisko, ktoré je možné rozšíriť pomocou microSD kariet. Po softvérovej stránke tu máme Android 5.1.1 Lollipop prekrytý slávnou nadstavbou MIUI 8.

Kúpiť Xiaomi Redmi Note 3 Pro v EU sklade

xiaomi-redmi-note3-pro-recenzia
Zadná strana obsahuje veľmi rýchly snímač odtlačkov a objektív 16 MPx hlavného fotoaparátu. Na prednej strane je pripravený 5 MPx selfie fotoaparát. Xiaomi Redmi Note 3 Pro je zaujímavý aj po stránke konektivity, nakoľko po novom sme sa namiesto tradičnej trojice frekvencií (1800, 2100, 2600 MHz) dočkali úplne nových frekvencií. Smartfón podporuje 850, 900, 1700, 1800, 2100 a 2600 MHz frekvencie. Bohužiaľ, pre nás Slovákov je LTE opäť problematické, nakoľko 800 MHz frekvencia stále chýba. Samozrejmosťou je taktiež DualSIM funkcionalita.

Zobraziť kompletnú ponuku v EU sklade e-shopu Tinydeal.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú