Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Streamovacia služba HBO Max mala u nás ešte už jeseň tohto roka vystriedať staršiu platformu HBO Go. Napokon bol jej štart odložený až na začiatok budúceho roka, vo vybraných krajinách sa však napokon HBO Max štartu predsa len dočká.

Stane sa tak 26. októbra a ako prví v Európe k novej platforme získajú prístup predplatitelia v severských krajinách a v Španielsku. Spusteniu služby v Európe bude predchádzať špeciálne predstavenie v online priestore, kde sa dozvieme viac aj o cenách predplatného a obsahovej ponuke služby.

Na Slovensku začiatkom budúceho roka

HBO Max sa bude následne počas roka 2022 rozširovať do 14 ďalších európskych krajín, medzi ktorými už nebude chýbať ani Slovensko, Česká republika, Poľsko či Maďarsko. V našom regióne sa spustenie služby očakáva v úvodných mesiacoch budúceho roka, presný dátum zatiaľ odhalený nebol.

HBO Max so sebou prinesie viacero výhod – knižnica služby sa rozrastie o desiatky nových filmov a seriálov, obsah bude vysielaný aj v UHD kvalite, ktorú HBO Go doposiaľ nepodporuje, a pribudne aj počet zariadení, na ktorých bude obsah možné sledovať v rámci jedného predplatného.

Prečítaj si aj
HBO Max na Slovensku čoskoro vystrieda HBO Go. Toto všetko sa zmení

S príplatkom

Skvalitnenie služieb a rozšírenie ponuky sa však s istotou podpíše aj na vyššom predplatnom. Jeho cena pre Európu zatiaľ potvrdená nebola, na americkom trhu je služba dostupná v dvoch verziách – prémiová bez reklám stojí 14,99 dolárov (približne 12,70 €), tá s reklamami používateľov vyjde na 9,99 dolárov mesačne (približne 8,50 €).

Zástupcovia služby však zatiaľ nepotvrdili, či bude lacnejšia verzia v Európe vôbec dostupná. O mnohom napovie práve predstavenie služby v prvých krajinách na konci októbra 2021.

Ako sa uvádza v tlačovej správe, v ponuke HBO Max nebudú chýbať najväčšie hity ako Harry Potter, Game of Thrones či Big Bang Theory, rozšírené o obľúbené značky skupiny WarnerMedia. Medzi ne patria spoločnosti Warner Bros., HBO, DC a Cartoon Network.

Veľká časť obsahu bude dostupná aj v slovenčine, HBO totiž patrí medzi priekopníkov slovenskej lokalizácie a okrem titulkov ponúka veľkú časť knižnice aj s tuzemským dabingom, ktorý si dokonca sama vyrába.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú