Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-p9Spoločnosť Huawei v posledných rokoch masívne investuje do svojej mobilnej divízie. Zvýšené úsilie sa firme vypláca, keď len za minulý rok zaznamenala viac ako 100 miliónov predaných zariadení. Patrí tak jednoznačne k najväčším výrobcom smartfónov a spomínané čísla hodlá ešte vylepšiť. 

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

Práve k vyššiemu počtu predaných zariadení má dopomôcť špičkový model s označením Huawei Mate 9, o ktorom sa začína špekulovať napriek tomu, že jeho predchodca, Huawei Mate 8, bol do predaja uvedený len pred pár mesiacmi. Spoločne so včerajším únikom informácii o špecifikáciách procesoru Kirin 960, sa zároveň objavila otázka, ktoré zariadenie bude ako prvé vybavené týmto čipsetom. Vypadá to, že voľba padne práve na model Mate 9. Kirin 960 má priniesť zlepšenie oproti predchádzajúcej generácii hlavne vďaka novým jadrám Artemis a 8-jadrovej architektúre.

HUAWEI MATE 8 môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>


Huawei Mate 9 má mať zároveň vo svojom tele zakomponovaný duálny, 20 MPx fotoaparát a napodobní tak súčasnú vlajkovú loď Huawei P9, tá prichádza s dvojicou 12 MPx senzorov Leica. Či Huawei opäť staví na spoluprácu s firmou Leica zdroj neprezrádza, no zdá sa to viac ako pravdepodobné, keďže Huawei do tohto partnerstva s legendárnym výrobcom objektívov značne investuje. Mate 9 by sme podľa predpokladov mohli očakávať niekedy v závere roka, no už teraz sa ukazuje, že pôjde o naozaj veľmi kvalitné zariadenie.

Zdroj: Gizmochina.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú