Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Po včerajšom miernom sklamaní si Epic s predposlednou rozdávanou hrou napravuje reputáciu. Tentokrát je po obmedzenú dobu dostupné vynikajúce RPG Torchlight II.

Špecifický mix žánrov, zaobalených do kabátu legendárnych Solitair, si možno aj ty preskočil. Tentokrát však zbystri zrak, pretože Epic opäť do zajtrajška ponúka excelentné akčné RPG Torchlight II, ktoré sa ani nesnaží odlíšiť od legendárneho Diabla. Práve naopak.

Pokračovanie Torchlight je bezpochyby jednou z najlepších odnoží subžánru RPG, nazvaného podľa ikonického titulu od Blizzardu z roku 1996. Hlavným poznávacím znakom je pomerne akčná hrateľnosť stavajúca na RPG prvkoch a objavovaní náhodne generovaného sveta.

Nielen v príbehu, ale aj k opakovanému návratu do už preskúmaných lokalít ťa bude motivovať zber stále lepšieho vybavenia. Nechýba ani prvotriedna hra viacerých hráčov s dôrazom na kooperáciu.

Torchlight II je predposlednou hrou vianočnej akcie Epic Games Store. Hra je už tradične dostupná do zajtrajšej 17. hodiny, kedy ju vystrieda Jurassic World Evolution.

Zdroje: PC Gamer, Epic Games Store

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú