Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Epic má pred sebou ešte dva dni vianočnej rozdávačky. S dnešnou hrou tak môžeš získať ešte aspoň tri vynikajúce hry úplne zadarmo.

Do dneška rozdávanú survival hru zasadenú na opustený ostrov, Stranded Deep, vystriedal zaujímavý mix žánrov, ktoré na prvý pohľad k sebe nesedia. Solitairica totiž v sebe kombinuje prvky roguelike žánru s RPG elementami, pričom všetka akcia stavia na pravidlách kartovej hry Solitaire.

Úlohou hráča je budovať kôpky kariet podľa postupnosti ako v tradičnej hre Solitarie. Zbierané karty tak môžu byť obohatené o elementálne prvky, ktoré hráčovi pomáhajú prechodom jednotlivými partiami zápasov.
Zároveň sa hráč musí snažiť o budovanie čo najväčších kôp kariet a následne útoky reťaziť, keďže sa od neho očakáva, že daný zápas ukončí v čo najmenšom počte kôl.

Ako spomíname v úvode, ide o jednu z troch posledných rozdávaných hier Epicom. Zaujímavý titul Solitairica zajtra vystrieda jeden z najlepších Diablo klonov, Torchlight II, ktorý už deň na to vystrieda vynikajúci tycoon Jurassic World Evolution.

Zdroje: Epic Games Store, PC Gamer

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú