Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-mi4s
Apríl je skvelou príležitosťou pre čínskych výrobcov na predstavenie svojich nových zariadení a výnimkou nebude ani spoločnosť Nubia. Nové informácie nasvedčujú, že zariadenie, ktoré by malo byť odhalené na ohlásenej konferencii 19. apríla, je model Nubia Z11 Mini.

[/blockquote]

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

Odhalenie poskytli pozvánky, ktoré Nubia pripravila pre svoju konferenciu. Práve na týchto pozvánkach sú uvedené kľúčové slová, ktoré prezrádzajú, že predstavený bude smartfón s menšou obrazovkou. No a podľa známych faktov z predchádzajúcej série produktov, či z uniknutých údajov certifikačného úradu TENAA, môžeme potvrdiť smartfón ZTE Nubia Z11 Mini.

ZTE Nubia Z11 Mini konferencia

Odhalené špecifikácie smartfónu Nubia Z11 Mini hovoria napríklad o 2.5D zahnutom displeji s veľkosťou 5-palcov a FullHD rozlíšením, či o snímači odtlačkov prstov na zadnej strane. Vzadu sa ďalej nachádza celkom štandardne vyzerajúca dvojica, v zložení fotoaparátu a LED blesku. Očakáva sa aj 3 GB RAM a procesor zo série Snapdragon 600, pričom najpravdepodobnejším je Snapdragon 617. Fanúšikovia budú určite dúfať v agresívne nastavenie ceny, s hodnotou nepresahujúcou 136 € na domácom trhu.

ZTE Nubia Z11 Mini konferencia 2

Zdroj: Gizchina.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú