Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Apple TV+ sa aj napriek svojim sporným kvalitám snaží na trhu streamovacích služieb preraziť všetkými silami. Medzi ostatné hviezdne mená teraz pridáva aj hollywoodskeho obľúbenca, Leonarda DiCapria, píše The Hollywood Reporter.

Nositeľ Oscara podpísal exkluzívnu zmluvu s Apple, z ktorej sú naplánované už dva tituly zastrešované produkčnou spoločnosťou Appian Way patriacej práve tomuto hercovi.

Zdroj uvádza, že Apple zaplatil 200 miliónov dolárov produkčnej spoločnosti za práva na očakávanú drámu Killers of the Flower Moon, ktorá spája DiCapria s režisérskym umom Martina Scorseseho.

Apple

Druhým projektom je očakávaný seriálový triler Shining Girls, na ktorý Apple získal práva len minulý rok. V prípade Killers of the Flower Moon sa Apple postará o digitálnu distribúciu filmu, zatiaľ čo Paramount si vezme na starosť vysielanie v kinách.

V prípade seriálového segmentu tak ide o historickx prvú dohodu produkčnej spoločnosti Appian Way s niektorou zo streamovacích služieb.

Appian Way sa tak vďaka tejto dohode pridáva medzi ďalšie zvučné mená spolupracujúce s Apple. Medzi tie najznámejšie patrí nedávno naverbovaný Idris Elba, Oprah Winfrey, Ridley Scott, A24, Imagine Documentaries, či detské produkčné štúdia Sesame Workshop alebo Peanuts.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú