Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Netflix si pre slovenských predplatiteľov opäť nachystal hromadu nového obsahu. Ponuka bola tentokrát sústredená prevažne na nové aj staršie filmy, za pozornosť však stojí aj nová séria drsnej detektívky z Londýna.

Adrenalínová jazda

Po obrovskom úspechu dokumentárnej série o Michaelovi Jordanovi, The Last Dance, majú fanúšikovia športu opäť dôvod na radosť. Od dnes totiž v ponuke streamovacej služby môžu nájsť adrenalínom nabitú športovú sériu Don’t Crack Under Pressure, ktorá prichádza rovno so všetkými troma filmami v sérii.

Skydiving, plávanie so žralokmi, surfovanie či lyžiarske zdolávanie strmých skalných svahov, tvoria len malú časť palety extrémnych športov, ktoré francúzska dokumentárna séria prinesie. Predstavení budú noví aj starí profesionálni športovci s láskou k adrenalínu, prekonávajúci hranice svojich možností.

Bonusom k trojici filmov sú aj ďalšie dva dokumenty zamerané na extrémne športy – Magnetic a Addicted to Life. Tie v ponuke Netflixu rovnako nájdeš od dnešného dňa.

Severská kriminálka z predmestia Londýna

Aj týmito prívlastkami diváci častujú kriminálny seriál Marcella, ktorý na Netflixe pokračuje treťou sériou. Tá by mala priamo nadväzovať na koniec svojho predchodcu a detektívka Marcella Backland sa ocitne v Belfaste, kde sa v utajení a s novou identitou snaží infiltrovať do nebezpečnej rodiny Maguirových.

Tvorcovia opäť sľubujú napínavý príbeh s množstvom dejových zvratov, postáv a komplikovaných vzťahov. Tón seriálu by sa teda od dvojice predchodcov nemal príliš odlišovať a diváci sa opäť môžu tešiť na slušnú detektívku. Seriál v ponuke streamovacej služby nájdeš v nedeľu 14. júna.

Lov za pokladom

Za pozornosť rovnako stojí aj vysnívaná snímka úspešného režiséra Spikea Leeho (BlacKkKlansman) Da 5 Bloods, ktorý sme zaradili aj do zoznamu najočakávanejších filmov tohto roka na Netflixe.

Vo filme sa partia veteránov z Vietnamu rozhodne vrátiť na miesto krutých spomienok, aby našli zakopaný poklad so zlatom. Okamžite po návrate sa však vyslúžilým vojakom začínajú vracať spomienky na nemilosrdné boje s Vietcongom, Da 5 Bloods sa teda bude odohrávať v dvoch časových rovinách.

Prvé recenzie filmových kritikov nešetria chválou, očakávať podľa nich môžeš nadpriemernú dramatickú snímku o priateľstve a spoločnom prekonávaní traumatických zážitkov okorenenú o dávku slušnej akcie.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú