Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-mi5
V poslednom čase sme si mohli všimnúť ako množstvo známych čínskych výrobcov tabletov začína upriamovať svoju pozornosť na výrobu notebookov alebo skôr hybridných notebookov, ktoré sa dajú používať aj ako tablety. Hovoríme však o tabletoch s Windows 10. Azda najznámejší výrobcovia sú Onda, Chuwi a Cube.

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

Značka Voyo dnes na našom webe zažíva premiéru, a to novým tabletom Voyo VBook V1. Tento tablet ide po vzore ostatných čínskych tabletov, teda je plne hybridný, disponuje procesorom Intel a tiež je cenovo dostupný. Medzi špecifikáciami nájdeme známy procesor Intel Cherry Trail Z8300, ktorý sme už mali možnosť vidieť vo viacerých čínskych tabletoch. Procesor je vybavený štyrmi jadrami s taktom 1.44 GHz a sekundujú mu 4 GB pamäte RAM.

voyo-book-11

Menším sklamaním je 10.1-palcový displej, ktorý disponuje rozlíšením len 1280 x 800 pixelov. Pri takejto uhlopriečke by sme už privítali aspoň FullHD. Tablet ďalej ponúka 64 GB úložisko, 8 000 mAh batériu a využitie si nájde aj 2 MPx predný fotoaparát. Tablet je už dostupný v predobjednávke e-shopu Gearbest.com za cenu 191 €.

voyo_vbook_v1-4

voyo vbook v1 22

Zdroj: Gizchina.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú