Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Apple predstavil vylepšenú dvojicu obľúbených laptopov MacBook Air a MacBook Pro, pričom upravil aj ich cenu. Okrem toho však znížil aj ceny za príplatky pri navyšovaní pamäťových konfigurácii.

Apple pridal do svojho portfólia vylepšené laptopy MacBook Air a MacBook Pro, ktorým pridal Retina displej s kvalitnejším obrazom, nižšiu cenu a druhý menovaný navyše obohatil o 8. generáciu 4-jadrového procesora. Portály MacRumors9to5mac ale našli ďalšiu zaujímavosť. Celý rad Mac zariadení zaznamenal zníženie cien za príplatky pri konfigurácii vyšších pamäťových kapacít.

Zníženie sa tak dotklo napríklad navýšenia na 1 TB SSD disk, ktoré vychádza o 200 dolárov (178 €) lacnejšie pre iMac, MacBook Pro a Mac mini. Navýšenie na 2 TB SSD zas bolo znížené o 400 dolárov (256 €) pre MacBook Pro a Mac mini. Pre špičkový iMac Pro bola konfigurácia na  2TB SSD disku znížená o 200 dolárov a 4TB SSD verzia až o 1 200 dolárov (1 069 €). Zníženie cien sa dotklo aj starších verzii Mac Pro. Ak ťa zaujímajú všetky znížené ceny Mac produktov, nájdeš ich na stránkach Apple.com.

Zdroj: 9to5mac,MacRumors 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú