Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Produktový manažér spoločnosti Xiaomi včera zodpovedal niekoľko dôležitých otázok ohľadom nového prostredia MIUI 11, na ktorom spoločnosť už tvrdo pracuje.

Prvou a zrejme aj najvýraznejšou zmenou bude úplne nový dizajn ikon v prostredí MIUI. Podľa slov Liu Minga si na tejto zmene systémových ikon dávajú nesmierne záležať a pevne dúfajú, že sa budú páčiť každému používateľovi. Portál Gizmochina ďalej informuje, že s MIUI 11 príde do zariadení aj nový „ultra-šetriaci“ mód batérie.

V tomto móde má telefón vypnúť všetky systémové aplikácie a budeš môcť tak používať iba hovory a SMS správy. Takisto sa zmení aj grafické prostredie zariadenia, ktoré sa prepne do monochromatického zobrazenia, čím bude ešte viac šetrné k batérii.

Poslednou zmienenou novinkou bude funkcia automatického mazania screenshotov po tom, ako s nim vykonáš nejakú akciu prostredníctvom aplikácie. No a kedy sa nového MIUI 11 dočkáme?

Portál IBTnews píše, že by to malo byť niekedy v júni tohto roka. Ako to ale už býva u veľkých výrobcov zvykom, najskôr sa aktualizácie dočkajú vlajkové lode a staršie alebo lacnejšie zariadenia sa dostanú na rad o pár mesiacov neskôr. U Xiaomi tiež môžeme očakávať, že globálna verzia bude oproti tej čínskej pár týždňov meškať.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú