Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Warner Bros. prišla na Comic-Con 2018 v San Diegu s ozajstnou bombou! Hlavným bodom ich programu je jedinečný Shazam!, ktorý z prvej ukážky vyzerá úžasne.

Všetko nasvedčuje tomu, že práve tento film očistí meno univerzu DCEU. Zatiaľ to totižto vyzerá tak, že sa môžeme tešiť na naozaj zábavnú akčnú komiksovku, ktorá sa neberie príliš vážne.

Režisér David F. Sandberg dáva filmovú podobu príbehu, v ktorom mladý chlapec menom Billy Batson (Asher Angel) dostane schopnosť meniť sa na silného superhrdinu. Ten je privolaný ikonickým zvolaním Shazam!, po čom sa mladý chlapec zmení na vyrysovaného chlapíka so silou Supermana. Toho mimochodom hrá Zachary Levi, ktorému rola padla ako vyšitá.

Práve on by sa mal nachádzať v centre revolúcie DCEU. Ako všetci vieme, univerzum sa v minulosti už stretlo s vlnami kritiky a niečo také ako priazeň fanúšikov ani veľmi dobre nepozná. V budúcnosti by sa však všetko malo zmeniť a nakopnúť by to mal práve Shazam!, ktorý do nesympatickej temnoty prinesie úsmev a farbu.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú