Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nie každý používateľ vyžaduje na svoju bežnú prácu úplne vysoký výkon notebooku. Prehliadanie webu, práca s kancelárskymi aplikáciami či pozeranie filmov zvládnu aj oveľa lacnejšie kúsky než vlajkové modely výrobcov. Svojím pomerom ceny a výkonu sa usiluje zaujať aj laptop od spoločnosti Daysky.

Notebook Daysky D-Book Pro je zaujímavým kúskom už pri prvom pohľade. Konštrukcia s implementáciou kovu ponúka kompaktný 14,1-palcový displej s rozlíšením FullHD (1920 x 1080). Celé telo nesie veľmi komfortnú hmotnosť len 1,3 kilogramu a hrúbku 1,5 cm. To sú naozaj hodnoty, ktoré umožnia pohodlné prenášanie v obale či ruksaku. Na prvý pohľad môže pripomínať známy Apple Macbook Pro.

Daysky D-Book Pro sa nedá zahanbiť ani vnútornou výbavou. Srdcom zariadenia je procesor Intel Celeron N3450 so štyrmi jadrami taktovanými na 1,1 GHz, s maximálnym výkonom 2,2 GHz. Rozhodne zaujímavá je grafická karta. Tou je model Nvidia GeForce 940MX s 2 GB pamäťou. To je pre takto cenovo nastavené zariadenie veľmi zaujímavý komponent, keďže u konkurencie ho nájdeme v dva až trikrát drahších modeloch. Ďalej v notebooku ešte nájdeme aj 6 GB LPDDR3 operačnej pamäte. O rýchlosť systému sa postará 64 GB SSD disk, čo opäť nie je štandardnou výbavou takto lacných zariadení. Úložisko je doplnené ešte o ďalšiu 64 GB pamäť, tentoraz už typu eMMC.

Operačným systémom notebooku je Windows 10. Ten je nainštalovaný v angličtine, ale ďalšie jazyky si vieš pohodlne stiahnuť a doinštalovať. V oblasti konektivity sa môžeš spoľahnúť napríklad na 3,5mm audio jack, HDMI slot, 2 x USB 3.0 konektor a tiež možnosť načítať SD kartu. Batéria disponuje kapacitou 8000 mAh, pričom výrobca udáva výdrž na úrovni 3 až 4 hodiny.

Cena ako čerešnička na torte

Notebook Daysky D-Book Pro tak svojou kompaktnou konštrukciou a veľmi slušnou výbavou ponúka veľmi zaujímavú možnosť pre ďalšiu kúpu. Veľmi prekvapivo pritom pôsobí cena za toto zariadenie, ktorá vďaka kupónu klesne na 345 €.

Kúpiť notebook Daysky D-Book Pro so 6 GB RAM aj SSD diskom za 345 €
Zľavový kupón vo FonTech Shope

Ponuku ešte vylepšuje možnosť dopravy cez EU Express, a teda bez ďalších poplatkov DPH. Dostupné sú za túto cenu len 4 kusy, takže sa rozhodne treba ponáhľať. Teraz máš teda skvelú možnosť získať zaujímavý notebook za nízku cenu.

Kupón aplikuješ v košíku:

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú