Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Bolo to síce iba na chvíľu, no prvý pohľad na nového Marvel záporáka sme dostali už v prvom traileri. Aj tento záporák má korene v Marvel komiksoch, avšak, film sa ho tentoraz snažil trošku pozmeniť. Kto to teda je, v čom je iný oproti komiksu a prečo by sa mal Iron Man hnevať?

Meno záporáka je Ghost, no a v tomto momente o ňom prestávame vravieť ako o záporákovi a začneme hovoriť v ženskom rode. Presne tak, v komiksoch je síce Ghost chlap no v tomto filme pôjde o ženu, konkrétne o herečku Hannah John-Kamen, ktorú si tento rok užijeme vo filmoch Ready Player One a Tomb Raider. Prečo sa Marvel rozhodol o takúto zmenu? Nuž, film bude zameraný predovšetkým na Wasp, takže určite to bude mať čo do činenia s tým.

Čo má teda Ghost spoločné s Iron Manom? V komiksoch ide o totižto jeho záporáka a nie Ant-Manovho. Zdá sa, že ide o menšiu odplatu, keďže vo filme Avengers: Age of Ultron vytvoril Ultrona Tony Stark, a pritom toho má v komiksoch na svedomí Hank Pym, pôvodný Ant-Man. Čo teda Ghost dokáže?

Duch aj hacker

Ako napovedá už jeho názov, keďže ide v podstate o ducha, vie prechádzať cez pevné objekty a vie byť neviditeľný. Navyše je nesmierne inteligentný, je vývojár a skvelý hacker. Jeho poslanie? Ničiť korporátne spoločnosti. To znamená, že v tomto filme pôjde o viac než dobrého záporáka, keďže očividne sú naše hlavné postavy v prvom traileri na úteku aj s ich zmenšenou spoločnosťou. Pravdepodobne nás teda čaká zaujímavý film, kde sa budeme biť o to, kto túto “malú” spoločnosť nakoniec dostane, a to myslíme doslova.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú