Pennywise je späť! Pár dní po tom, ako sa horor To (It) dostal do kín, bolo ihneď oznámené, že sa dočkáme pokračovania. Pre režiséra Andyho Muschiettiho je totižto To 2 aktuálne hlavnou prioritou.

Dokonca nám dali ešte koncom septembra vedieť, kedy sa presne tohto filmu dočkáme. Aktuálnou prioritou však je, že sa film konečne dostal na Blu-ray a DVD. Ako sme vám oznámili, práve s príchodom snímky To do domácností prichádza aj 11 vymazaných a predĺžených scén z filmu.

Alternatívny koniec filmu To

Jedna z týchto bonusových scén prináša aj alternatívny koniec filmu, ktorý jasne naznačuje pokračovanie spolu s náznakom toho, že sa Pennywise vráti. Kinoverzia snímky totižto skončila vtedy, keď sa Beverly a Bill pobozkali. Alternatívny koniec však obsahuje ešte jednu, veľmi zaujímavú scénu. V nej môžeme vidieť, ako sa Bill spolu s jeho rodinou pripravuje na odchod na dovolenku. Pritom, ako rodina odchádza ulicou mestečka Derry sa nám ale naskytol pohľad na kanálový odtok. Pennywise sa v ňom síce nenachádza, no scéna jasne naznačuje jeho návrat pre film To: Kapitola 2. Náš obľúbený klaun sa totiž Loser´s Clubu pomstí už o 27 rokov…

Okrem vymazaných a predĺžených scén sa na Blu-ray nachádza aj pár zaujímavých bonusov. Nič sa však nevyrovná tzv. režisérskej verzii, na ktorej Andy Muschietti pilne pracuje. Zatiaľ ale netušíme, kedy sa spomínaného “director’s cutu” dočkáme a čo všetko si pre nás predĺžená verzia filmu pripraví.

Pokračovania tohto úspešného hororu by sme sa mali dočkať už 6. septembra 2019 a už teraz nedočkavo čakáme na oficiálne oznámenie hereckého obsadenia pre staršie verzie postáv. Pevne dúfame, že sa ako Beverly ukáže Jessica Chastain a herec Idris Elba ako Mike.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú