Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Zníženie cien vozidiel Tesla síce potešilo viacerých záujemcov o niektorý z modelov, no poriadne naštvalo súčasných majiteľov. Podvedení sa cítia hlavne tí, ktorí si vozidlo zaobstarali len niekoľko dní pred drastickým cenovým zmenám smerom nadol

Minulý týždeň spoločnosť Tesla oznámila výrazne zníženie cien Modelu S a X, pričom reč je o niekoľkých tisícoch dolárov. Predtým predané modely tak ešte viac stratili na svojej cene, čo sa majiteľom pochopiteľne nepáči. Obzvlášť nešťastne dopadol istý majiteľ vozidla Tesla Model X, ktorý si ho zakúpil 25. februára a len o päť dní na to cena vozidla klesla o viac ako 25 000 dolárov. Veľké cenové škrty nastali aj v Taiwane, kde sa majitelia rozhodli aktívne protestovať na staniciach Supercharger, nakoľko sa cítia byť podvedení.

Rozhorčenie je plne pochopiteľné a bude zaujímavé sledovať, ako sa celá situácia vyvinie. Zníženie cien modelov je síce veľmi dobrá správa, no toto bol až priveľmi veľký skok a Tesla to mohla viac premyslieť a riadne vysvetliť znižovanie cien.

Zdroj: Electrek, Futurism

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú