Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Legenda nedávnej minulosti Motorola RAZR ožije už o pár dní, kedy je pripravené jej oficiálne predstavenie. Stane sa tak presne 13. novembra a hoci nepôjde o smartfón s TOP parametrami, tak má rozhodne čím zaujať.

Kým o finálnom dizajne sa dlho špekulovalo, tak známy leaker Evan Blass, ktorý sa len veľmi ojedinele mýli zverejnil sériu fotografií, na ktorých je zachytená práve Motorola RAZR. Potvrdzujú sa tak pôvodné dohady o tom, že pôjde znova o smartfón so skladacou konštrukciou, aj keď nie takou, akú predstavil Huawei či Samsung. Minimálne ich však bude atakovať cenovkou, ktorá má byť až 1500 dolárov, pričom za rovnakú cenu (ale v eurách) by sa mohla dostať aj na náš trh.

Evan Blass

Medzi viac-menej potvrdené špecifikácie patrí dvojica displejov. Vnútorný OLED panel má mať uhlopriečku 6,2” a pravdepodobne FullHD+ rozlíšenie. Naopak, vonkajší informačný displej má mať rozlíšenie len 600 x 800 pixelov. Procesorom bude Snapdragon 710, ktorého bude dopĺňať 4/6 GB RAM a 64/128 GB úložisko. Batéria má mať pomerne malú kapacitu, len 2730 mAh. Na spodnej strane sa nachádza ešte fyzické tlačidlo, ktoré funkcia zatiaľ nie je známa.

Zdroj: Android Police, Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú