Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Čínska spoločnosť Huami, ktorú poznáme prostredníctvom Xiaomi, predstavuje naozaj lacné rýchloschnúce tričko Amazfit, vhodné pre športovcov či aktívny relax. 

Doposiaľ sme poznali Huami ako výrobcu elektroniky a šikovných gadgetov, no málokto vie, že rýchloschnúce tričko Amazfit vôbec nie je prvým výrobkom podobného zamerania od tejto spoločnosti. Pred aktuálne predstaveným tričkom tu bola jeho drahšia verzia, ktorá stála približne 17 € a bola vyrobená zo 100 % vodo-odpudivej priadze. Ako informuje portál MyDrivers, novinka je vyrobená z 55 % nylonu, 27 % polyesterového vlákna a 18 % spandexu. Jeho špeciálna štruktúra tak dokáže efektívne odvádzať teplo z tkaniny a rýchlo sa vysušiť.

Navyše, použité materiály dodávajú tričku mäkkú textúru, lepšiu pružnosť a neobmedzenú flexibilitu. Celkový dizajn trička je jednoduchý, ale efektívny. Portál Gizmochina uvádza, že okrúhly výstrih v okolí krku znižuje jeho trenie, reglánový typ rukáva zvýrazní líniu ramien a špeciálne dierkovanie v podpazuší urýchli odvádzanie tepla.

Na zadnej strane sa tiež nachádza reflexný prvok pre lepšiu viditeľnosť pri tréningu v noci. Tričko je dostupné v troch farebných prevedeniach pri veľkostiach S/M/L/XL/XXL/XXXL s cenou 99 juanov (~13 €).

Zdroj: MyDrivers

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú