Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Už tento týždeň do kín vstúpi štvrtý diel obľúbenej akčnej série John Wick. Ešte pred jeho premiérou šéf štúdia Lionsgate pre Deadline potvrdil, že značka sa okrem pripravovaného seriálu Ballerina dočká aj piateho filmu.

Vôbec nie je istý

Podľa režiséra Chada Stahelskeho, ktorý sa postaral o všetky snímky série, však nový film vôbec nie je hotovou vecou. Ak by nakoniec predsa len vznikol, na premiéru si počkáme ešte roky.

V túto chvíľu sme spoločne s Keanu Reevesom pomyselne skončili. Necháme Johna Wicka na pokoji,“ povedal Stahelski v rozhovore pre Hollywood Reporter. Dodal, že po premiére štvrtého filmu si spoločne s Keanu Reevesom sadnú, hodia do pléna nápady na nové pokračovanie a uvidia, či sa nejaký uchytí.

Stahelski, ktorý režisérsky stál za všetkými filmami série, sa už navyše na ďalšom pokračovaní vôbec nemusí podieľať. Režisér sa ešte dávnejšie nechal počuť, že si od Johna Wicka potrebuje oddýchnuť a na margo piateho filmu povedal len to, že „možno ho niekto niekedy v budúcnosti natočí.“

John Wick 5 je teda oficiálne potvrdený, nič však nenasvedčuje tomu, že by sa práce na ňom mali začať v dohľadnej budúcnosti. Veľa o tom napovedia tržby prichádzajúceho filmu, ktorý od recenzentov zbiera nadšené ohlasy, ktoré novinku vynášajú do nebies.

Fanúšikovia akčnej série sa tak nového dielu nevedia dočkať, zároveň však smútia nad stratou obľúbenej vedľajšej postavy, keďže vo veku 60 rokov tesne pred premiérou John Wick: Kapitola 4 zomrel herec Lance Reddick, predstaviteľ charizmatického recepčného Charona.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú