Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Americký herec Lance Reddick, známy zo série John Wick či seriálu The Wire, náhle zomrel vo veku 60 rokov. O hercovej smrti informuje portál TMZ. Hercovo telo dnes v ranných hodinách našla polícia, príčina smrti zatiaľ nie je známa, aj keď policajné  orgány hovoria o prirodzenom úmrtí.

Reddick sa preslávil predovšetkým svojou úlohou poručíka Cedrica Danielsa v oceňovanom kriminálnom seriáli The Wire. Neskôr sa v hlavnej či vedľajšej role objavil v desiatkach filmov a seriálov, najčastejšie si ho fanúšikovia pamätajú ako recepčného Charona z akčnej série John Wick.

TMDB

Charon sa v sérii vyskytuje už od prvého dielu, najbližšie ho fanúšikovia v kinách uvidia už na budúci týždeň, kedy v kinách štartuje John Wick: Kapitola 4. Postava Charona sa objaví aj v seriáli Ballerina, ktorý sa odohráva pred udalosťami filmovej série.

Herec stvárnil postavy aj v seriáloch Fringe, Bosch, Nezvestní, hlavnú úlohu si zahral aj v minuloročnom seriáli Resident Evil od Netflixu. Fanúšikovia budú môcť Reddicka vidieť v ešte nevydaných tituloch – športovej komédii Bieli muži nevedia skákať či pripravovanom fantasy Percy Jackson od Disney+, kde stvárni gréckeho boha Zeusa.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú