Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Finálna upútavka sa vo veľkom zameriava na najmocnejšiu a najzákernejšiu ríšu z univerza Zaklínača, Nilfgaard, ktorý chce pri expanzii pohltiť kráľovstvo Cintra. Pozornosť bezmála dvojminútového videa zobrazuje aj ďalšiu dôležitú postavu, Ciri, ktorej v knihách i herných prevedeniach patrí azda najdôležitejšie miesto. Samozrejme okrem Geralta z Rivie.

Aj keď trailer rozhodne patrí medzi to najlepšie, čo sme zo Zaklínača mohli vidieť, na fanfórach pripravovanej fantasy novinky sa medzi fanúšikmi strhla búrlivá diskusia. Tú sprevádzajú predovšetkým obavy, že Zaklínač sa bude sústrediť najmä na súboje a akciu, zatiaľ čo príbehová stránka, ktorá v univerze poľského autora Andrzeja Sapkowskeho hrala vždy najdôležitejšiu úlohu, zostane v seriáli opomenutá.

Ktorá strana nakoniec bude mať pravdu uvidíme už o týždeň, kedy sa Zaklínač v ponuke Netflixu objaví. K dispozícii bude aj v českom dabingu. Prvá séria pozostáva z ôsmych častí, ktoré už niektorí šťastliví novinári mali možnosť vidieť a v nadšených ohlasoch sa o Zaklínačovi vyjadrujú len v superlatívoch. Kvality seriálu si je vedomý aj samotný Netflix, ktorý stihol potvrdiť druhú sériu ešte pred tým, než sa Zaklínač k divákom vôbec dostane.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú