Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Herný megahit od štúdia Naughty Dog’s získal významný titul. Ako informuje portál ScreenRantThe Last of Us: Part 2 sa stal najoceňovanejšou hrou všetkých čias.

Okamžite po vydaní začala hra zbierať vysoké hodnotenia naprieč všetkými svetovými hernými portálmi. Iba tri dni po jej vydaní dosiahla štyri milióny predaných kópií, čo z nej urobilo najlepšie predávajúcu sa exkluzivitu na PlayStation.

Okrem vysokých hodnotení redakcií získal Last of Us: Part 2 aj prestížny titul „Hra roka“, ktorú udeľuje portál GameAwards. Podľa portálu získala exkluzivita Sony už 262 ocenení a dostala sa tak pred Zaklínača 3, ktorý si doposiaľ držal prvenstvo v kategórii najoceňovanejšej hry histórie s 260 oceneniami. Na treťom mieste je potom opäť exkluzivita od Sony, tentokrát prvý diel Last of Us s 254 oceneniami.

Skvelé hodnotenia si hra vyslúžila aj vďaka obrovskému dôrazu na detail zo strany autorov hry. Hráči aj 7 mesiacov po jej vydaní nachádzajú nové easter eggy na obrovskej hernej mape. Hlasovanie redakcií o hru roka za rok 2020 ešte nie je na konci a Last of Us: Part 2 si ešte môže svoj náskok oproti Zaklínačovi 3 zvýšiť. Titul najoceňovanejšej hry histórie jej však v tomto roku už určite nikto nevezme.

Zdroj: ScreenRant, GameAwards

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú