Premiéra tretej série Zaklínača sa blíži a Netflix rozbieha marketingový kolotoč. Včera streamovacia služba zverejnila oficiálny plagát a dnes už je na svete aj prvý teaser trailer.

Čerstvé video k novým častiam Zaklínača toho po príbehovej stránke veľa neodhaľuje, s určitosťou však vieme, že tretia séria bude rozdelená na dve polovice.

Prvých päť epizód bude mať na Netflixe premiéru 29. júna, finále s rovnakým počtom častí príde 27. júla. Netflix tak potvrdzuje rozdeľovanie svojich najväčších seriálových hitov na dve polovice, čo množstvo predplatiteľov nepoteší.

Seriál bude následne pokračovať aj ďalej, tento raz už však bez Henryho Cavilla, pre ktorého bude tretia séria poslednou. Herec prekvapivý odchod z role Geralta oznámil ešte koncom minulého roka, v ikonickej úlohe ho nahradí herec Liam Hemsworth.

Cavill oficiálny dôvod odchodu síce neupresnil, v zákulisí sa však hovorí o hercovej frustrácii nad veľkým odklonom seriálu od knižnej predlohy, za Netflix krátko po premiére 2. série čelil veľkej kritike aj zo strany divákov.

Prvý trailer o príbehu novej série Zaklínača síce veľa nehovorí, vieme však, že nové epizódy sa budú inšpirovať štvrtou knihou Andrzeja Sapkowskeho s názvom Čas opovrhnutia. Tvorcovia seriálu síce sľúbili vernejšiu adaptáciu knihy, následne však opäť skalných priaznivcov poľskej fantasy nepotešili náznakmi, že fanúšikovia „uvidia niečo, čo v univerze Zaklínača ešte nikdy nevideli„.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú