Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Blesk z jasného neba. Populárny herec Henry Cavill oznámil koniec v ikonickej úlohe Geralta z Rivie v seriálovom hite Zaklínač. Herec správu potvrdil na svojom Instagrame, kde oznámil aj meno svojho nástupcu.

Dobrou správou je, že Zaklínač prichádzajúcou treťou sériou neskončí. Ešte pred jej premiérou totiž Henry Cavill potvrdil, že seriál dostane prinajmenšom jednu ďalšiu sezónu.

Obrovským šokom pre fanúšikov však je, že hit Netflixu už bude pokračovať bez Cavilla. V úlohe Zaklínača alias Geralta z Rivie ho počnúc štvrtou sériou nahradí austrálsky herec Liam Hemsworth.

32-ročný Hemsworth je filmovým fanúšikom známy skôr z vedľajších úloh vo filmoch ako Hry o život alebo Deň nezávislosti: Nový útok. Ide o mladšieho brata populárneho herca Chrisa „Thora“ Hemswortha.

Liam Hemsworth, nový Geralt z Rivie. Zdroj: TMDB

Dôvody odchodu zo svojej ikonickej úlohy Henry Cavill nespresnil, nie je však ťažké domyslieť si, že sa bude sústrediť na úlohu Supermana, v ktorej sa opätovne objavil v aktuálne premietanom kinohite Black Adam.

Fanúšikov správa o Cavillovom odchode z úlohy Zaklínača rozhodne nepotešila, sociálne siete okamžite zaplavili tisícky ľútostivých komentárov. Mnohé z nich hovoria o definitívnom konci seriálu.

Zaklínač patrí medzi najväčšie hity Netflixu. Ikonická fantasy sa na streamovacej službe zatiaľ dočkala dvoch sérií, tretia má premiéru naplánovanú na leto budúceho roka.

Netflix okolo hlavného seriálu plánuje vybudovať celé nové univerzum, najbližšie do neho pribudne aj spin-off The Witcher: Blood Origin, ktorý na platforme štartuje 25. decembra.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú