Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Platformu YouTube postihla v posledných hodinách zvláštna chyba. Používatelia z celého sveta hlásia problém s vyhľadávaním, kvôli ktorému nie je možné vložiť pri hľadaní medzeru medzerníkom. Problém sa však prejavuje len v prehliadačoch Safari a Firefox, v prípade Google Chrome, Opera a Microsoft Edge nebola zaznamenaná.

Aktualizácia 11.marca:

Zdá sa, že Google už problém s medzerníkom vo vyhľadávaní na YouTube opravil a opäť funguje ako predtým aj vo vyhľadávačoch Firefox a Safari. Stále však nie je známe, prečo tento problém vôbec vznikol.

Pôvodný článok:

Viaceré diskusné fóra dnes zaplavili informácie o bizarnom probléme vo vyhľadávaní na YouTube. Používatelia sa sťažujú, že vo vyhľadávaní nefunguje vloženie medzery medzerníkom, čo komplikuje hľadanie videí. Zrejme jediný funkčný spôsob, ako vložiť v prehliadačoch Firefox a Safari medzeru pri vyhľadávaní na webovej verzii YouTube, je softvérová klávesnica, ktorú platforma ponúka.

Zobraziť celú galériu (1)
Freepik (Úprava redakcie)

O tomto nezvyčajnom probléme je zatiaľ nedostatok informácií a oficiálne sa k chybe nevyjadril ani samotný Google. Je však možné predpokladať, že chyba vznikla práve na jeho strane po nejakých zmenách na YouTube. Zatiaľ nie je známe, kedy bude oprava dostupná, no veríme, že spoločnosť čoskoro tento neduh odstráni a medzerník bude pri hľadaní videí opäť funkčný vo všetkých prehliadačoch.

Ďalšie články:

Ďakujeme za čitateľský tip.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú