Webová aplikácia YouTube získava novú funkciu, ktorá dokáže zapínať a vypínať tmavý režim na základe predvoleného režimu celého systému Windows 10. Na túto novinku upozornil portál WindowsLatest.

Tmavý režim sa stáva čoraz populárnejší a okrem sveta smartfónov sa začal šíriť aj do webových aplikácií či na celý operačný systém Windows 10. Aj ten už dávnejšie získal funkciu, ktorá umožňuje nastaviť tmavý režim na celé používateľské prostredie a túto preferenciu dokáže zdieľať aj s inými aplikáciami ako napríklad s prehliadačom Google Chrome.

Ako píše GeekerMag, YouTube už začal s postupným uvoľňovaním funkcie, ktorá prispôsobí farebný režim tomu systémovému. Zatiaľ túto možnosť nemajú všetci používatelia, no jej uvoľnenie pre všetkých by nemalo trvať príliš dlho. Novinka zatiaľ funguje iba na prehliadači Chrome.

V menu, kde si môže používateľ vybrať medzi klasickým bledým a tmavým režimom webovej aplikácie, by sa mala po novom zobraziť aj možnosť, ktorá zvolí režim na základe „Témy zariadenia“. Aj naďalej však zostáva možnosť zapnúť si „natvrdo“ tmavý, alebo svetlý režim.

Zdroj: WindowsLatest, GeekerMag

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú