Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pri nabíjaní batérie v náramkoch Mi Band, ktoré je našťastie potrebné len raz za pár týždňov, musela byť konštrukcia náramku vyberaná z remienka. To však bude s novou generáciou minulosťou. Xiaomi už čoskoro predstaví nový Mi Band 5, ktorý okrem množstva ďalších vylepšení dostane aj nové magnetické nabíjanie, informuje Gizmochina.

Doteraz sme mali možnosť vidieť pripravovanú 5. generáciu náramku Mi Band na niekoľkých fotografiách. Až nedávno odhalené oficiálne plagáty od Xiaomi však ukázali, ako bude táto novinka v skutočnosti vyzerať. Dizajnom sa bude podobať na svojho predchodcu, no dostať by mala väčší displej. Medzi novinkami bude aj globálna podpora pre NFC platby a športovci budú mať k dispozícii až 11 funkcií pre monitorovanie aktivity.

Xiaomi

Náramky Mi Band sú obľúbené aj vďaka svojej dlhej výdrži. Batéria zvládne na jedno nabitie aj niekoľko týždňov, no samotné nabíjanie bolo pre používateľov doteraz poriadne nepohodlné. To zmení magnetické nabíjanie v novom Mi Band 5, ktoré Xiaomi potvrdilo na ďalšom oficiálnom plagáte. Túto novinku tak už nebude nikdy pri nabíjaní potrebné vyberať z remienka, informuje Android Authority. Predstavenie sa má uskutočniť už 11. júna.

Zdroj: Gizmochina, Android Authority

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú