Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nová vlajková loď od Xiaomi sa nepredáva ani mesiac, no už sme mohli byť svedkami viacerých úspechov. Už tradične sa prvé kusy v predpredaji vypredali takmer okamžite a rovnako tak dopadlo aj druhé kolo. Navyše bola konečne oznámená aj globálna verzia a to ako modelu Mi 10, tak aj modelu Mi 10 Pro.

Niet tak pochýb, že spoločnosť trafila do čierneho a aj vzhľadom na nepriaznivé podmienky vo svete sa smartfónom darí. Na presné čísla predajnosti si ešte budeme musieť počkať, no portál Gizmozchina už prišiel s informáciou, že počet predaných kusov by mal byť na hranici pol milióna. Informácia vychádza zo správy, podľa ktorej malo Apple za február v Číne predať približne 490 000 kusov smartfónov. 

Weibo

Na to reagoval aj jeden z vedúcich pracovníkov Xiaomi, podľa ktorého sa séria Mi 10/Pro od tohto čísla príliš nelíši. Nie je však jasné, či ide len o zariadenia predané v Číne, alebo aj na iných trhoch. V oboch prípadoch však možno hovoriť o raketovom štarte a s dostupnosťou smartfónov aj na iných trhoch budú tieto čísla len narastať.

Zdroj: Gizchina

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú