Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Táto novinka vznikla vďaka známemu crowdfundingovému programu, ktorý podporujú samotní zákazníci, informuje Mi Community. Nová športová obuv Xiaomi Peak 1.0 Plus Sports Shoes poskytne športovcom maximálny komfort a „grip“ pri  bežnej chôdzi, ale aj behu.

Xiaomi využilo pri vývoji týchto topánok jedinečnú technológiu, ktorá dopomáha športovcom k dosiahnutiu požadovaného výkonu. Medzi podrážkami sa totiž nachádza polymérový materiál, ktorého molekuly sa dokážu prispôsobiť  rôznym podmienkam. Pri pomalej chôdzi sú ďaleko od seba a poskytujú komfort, no pri behaní sa „zomknú“, aby poskytli čo najlepší záber. Podrážka topánok je zosilnená, aby odolala častému ohýbaniu. 

Vrchná sieťovaná tkanina je vyrobená z elastického vlákna. Xiaomi však použilo aj špeciálne šnúrky s reflexnými vláknami, ktoré majú zviditeľniť športovcov počas noci. Táto športová obuv bude pritom dostupná vo veľkostiach od 35 do 48 za cenu približne 50 €.

Predaj na domácom čínskom trhu bude spustený už 26. júna a topánky budú k dispozícii vo farebných prevedeniach Beige, White, Black/White, Black, informuje Gizmochina.

Zdroj: Gizmochina, Mi Community

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú