Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Na piatu generáciu najpopulárnejšieho fitnes náramku na svete sa tešili milióny fanúšikov po celom svete. Teraz bola predstavená aj medzinárodná verzia Mi Smart Band 5, ktorá bude dostupná aj u nás. Oproti čínskej verzii bude „chudobnejšia“, informuje PhoneArena.

Pred predstavením Xiaomi Mi Band 5 sa hovorilo o viacerých významných novinkách, ktoré mal výrobca v tomto modeli využiť. Nakoniec sa mnohé z nich nestali realitou, no predsa len došlo na niekoľko vylepšení.

Takmer rovnaké vlastnosti ako čínska verzia Mi Band 5 dostáva aj globálna verzia Mi Smart Band 5, ktorá príde aj do Európy. Cenou bude atakovať 40 €, no na začiatku predaja bude o 5 € lacnejšia. Na výber budú náramky v 6 farebných verziách: oranžová, žltá, tmavomodrá, čierna, mätová zelená a šedozelená.

V tejto nedávno predstavenej verzii ale nenájdeme ani podporu NFC pre bezkontaktné platby a v porovnaní s čínskou verziou prišiel Mi Smart Band 5 o senzor pre meranie hladiny kyslíka v krvi, informuje GSMArena. K dispozícii bude tiež len 65 dynamických obrazoviek. Čínska verzia ich má 100. Všetky ostatne atribúty ostali zachované. Ďalšie detaily nájdeš v samostatnom článku.

Zdroj: PhoneArena, GSMArena

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú