Na piatu generáciu najpopulárnejšieho fitnes náramku na svete sa tešili milióny fanúšikov po celom svete. Teraz bola predstavená aj medzinárodná verzia Mi Smart Band 5, ktorá bude dostupná aj u nás. Oproti čínskej verzii bude „chudobnejšia“, informuje PhoneArena.

Pred predstavením Xiaomi Mi Band 5 sa hovorilo o viacerých významných novinkách, ktoré mal výrobca v tomto modeli využiť. Nakoniec sa mnohé z nich nestali realitou, no predsa len došlo na niekoľko vylepšení.

Takmer rovnaké vlastnosti ako čínska verzia Mi Band 5 dostáva aj globálna verzia Mi Smart Band 5, ktorá príde aj do Európy. Cenou bude atakovať 40 €, no na začiatku predaja bude o 5 € lacnejšia. Na výber budú náramky v 6 farebných verziách: oranžová, žltá, tmavomodrá, čierna, mätová zelená a šedozelená.

V tejto nedávno predstavenej verzii ale nenájdeme ani podporu NFC pre bezkontaktné platby a v porovnaní s čínskou verziou prišiel Mi Smart Band 5 o senzor pre meranie hladiny kyslíka v krvi, informuje GSMArena. K dispozícii bude tiež len 65 dynamických obrazoviek. Čínska verzia ich má 100. Všetky ostatne atribúty ostali zachované. Ďalšie detaily nájdeš v samostatnom článku.

Zdroj: PhoneArena, GSMArena

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú