Nová vlajková loď od Xiaomi s označením Mi 11 je predajným trhákom, no Xiaomi zväčša predstavuje aj Pro a Ultra verzie svojich najlepšie vybavených smartfónov. Xiaomi Mi 11 Ultra by mal priniesť to najlepšie, čo sa aktuálne na trhu nachádza a okrem toho by mal disponovať aj veľmi zaujímavým riešením zadných fotoaparátov, o novinke informoval The Verge.

Okrem nekompromisných hardvérových špecifikácií, nad ktorými bude stáť vlajkový procesor Snapdragon 888 v kombinácii s minimálne 6 GB a maximálne až 16 GB operačnej pamäte RAM, bude Mi 11 Ultra vynikať jedným netypickým riešením.

Na zadnej strane v oblasti fotoaparátov sa bude podľa únikov nachádzať malý sekundárny displej o veľkosti iba jedného palca. Tento displej poslúži pri zhotovovaní selfie alebo videa samého seba, kde sa bude zobrazovať miniatúrny náhľad.

Samozrejme, Mi 11 Ultra bude disponovať aj klasickou selfie kamerou s rozlíšením 20 MPx. Ako uvádza GizmoChina, ostatné snímače by mali mať tiež veľmi zaujímavé parametre, pôjde o 50 MPx hlavný snímač, 48 MPx periskopický (až 120-násobné priblíženie) a 48 MPx ultra-širokoulhý snímač. Aktuálne dostupná vlajková loď Mi 11 18. marca odštartuje svoju predaju púť aj na Slovensku, kde cena začína na 749 €, vyšší model bude stáť 799 €, pričom na výber budú farby Midnight Gray aj Horizon Blue.

Zdroj: TheVerge, GizmoChina

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú