Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Microsoft vydal svoju poslednú aktualizáciu pre svoj najnovší operačný systém len pred pár dňami, no už krátko po jej vypustení sa používatelia začali sťažovať na viacero problémov. Medzi inými chybami si májová aktualizácia pre Windows 10 nerozumie ani so staršími Wi-Fi drivermi, ktoré majú problémy s pripojením k internetu.

Počítače a notebooky s novým Windowsom 10 aktuálne sužujú ďalšie neduhy, ktoré zapríčinila posledná aktualizácia s označením 1903. Hlavným problémom je v tomto prípade odpájanie od Wi-Fi siete. Príčinou toho má byť neaktuálny driver od Qualcommu, informuje betanews. Microsoft už o celej situácii vie a pre postihnuté počítače pozastavil májovú aktualizáciu, pokým problémy nevyrieši.

Zobraziť celú galériu (0)
Windows Love/YouTube

Do tej doby používateľom odporúča, aby si stiahli aktuálny update pre Wi-Fi driver od výrobcu. Okrem problémov s bezdrôtovým internetovým pripojením sa Windows 10 po májovej aktualizácii potýka s ďalším neduhom, pri ktorom sa nie je cez Bluetooth možné pripojiť k zariadeniam, informuje TechRepublic. Už po pár dňoch tak narobil nový update mnoho chýb, ktoré musí teraz Microsoft vyriešiť. Momentálne je tak lepšie s inštaláciou tejto verzie ešte chvíľu počkať.

Zdroj: betanews, TechRepublic

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú