Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Len prednedávnom sme informovali o tom, že pre fanúšikov tmavého režimu a obzvlášť používateľov iPhonov prichádza skvelá správa. Po dlhom čakaní a sprístupnení aspoň zopár aplikácií s tmavým režimom prichádza poriadna zmena v dobrom slova zmysle.

V pripravovanom operačnom systéme v podobe iOS 13, ale aj v konkurenčnom systéme Android Pie by sa s najväčšou pravdepodobnosťou mal objaviť celosystémový tmavý režim, po ktorom čoraz častejšie žiada drvivá väčšina používateľov.

Tmavý režim má hneď viacero výhod, no medzi tie hlavné môžeme zaradiť najmä šetrenie batérie či zraku samotného používateľa, no pre mnohých je výhodou aj krajší dizajn. Najnovšie úniky prinášajú práve ukážku toho, ako by mohol vyzerať finálny dizajn celosystémového tmavého režimu v iOS 13, ktorý by mohol byť prvýkrát použitý pri novom iPhone XI.

Aj napriek tomu, že ide len o odhady a finálna podoba môže vyzerať úplne inak sa používateľom táto verzia páči. Vyplýva to z prieskumu, ktorý uskutočnil internetový portál phoneArena, v ktorom viac než 91 % používateľov uviedlo, že z celosystémového tmavého režimu sú priam nadšení.

Zdroj: phoneArena

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú