Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Oficiálnych správ o GTA 6 sa od Rockstaru tak skoro pravdepodobne nedočkáme, musíme si teda vystačiť s informáciami od insiderov.

Jeden z nich teraz tvrdí, že do nového dielu Grand Theft Auto sa vrátia aj rozšírenia príbehovej kampane, teda datadisky, informuje Inverse.

Insider s prezývkou Tez2, ktorý sa v minulosti viackrát ukázal ako dobre informovaný zdroj, na fórach GTA približuje, že Rockstar do GTA 6 plánuje vydávať aj rozšírenia v hre pre jedného hráča.

Fanúšikovia série ich milovali

Príbehové DLC v hernom svete nie sú žiadnou novinkou. Rockstar si však v minulosti na expanziách dával poriadne záležať a nový obsah neraz ponúkol desiatky hodín novej zábavy.

Stačí sa pozrieť na dvojicu vysoko hodnotených prídavkov do GTA IV v podobe The Lost and Damned a The Ballad of Gay Tony, na ktoré dodnes mnohí hráči nedajú dopustiť.

S rozšíreniami vývojári pôvodne počítali aj pri GTA V, masívny úspech GTA Online a vývoj Red Dead Redemption 2 však mali za následok, že kampaň v piatom diele série sa žiadnych prídavkov nedočkala, čo bolo pre viacerých hráčov bolo sklamaním.

Ak sa uniknutým informáciám dá veriť, Rockstar ku kampaňovým rozšíreniam pri GTA 6 opätovne vráti. Menovite Tez2 spomína napríklad predstavenie nového príbehu alebo mesta, ktoré by sa dalo následne využiť aj v GTA Online.

Vydanie nového dielu je však aj deväť rokov po premiére GTA V naďalej v nedohľadne. Opatrne sa hovorí o jeseni 2024, prípadne roku 2025.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú