Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pol roka po oficiálnom ohlásení šiestej časti legendárnej série GTA sa k netrpezlivým fanúšikom dostáva stále viac nových informácií o tom, ako bude ďalšie pokračovanie úspešnej hry vyzerať.

Najnovší únik sa má týkať charakteru hlavnej postavy. Podľa portálu IGN bude hra prvýkrát obsahovať hrateľnú ženskú hrdinku.

Tá má byť latinského pôvodu a bude jednou z dvojice hlavných postáv, ktoré budú výrazne ovplyvnené príbehom legendárnych bankových lupičov Bonnie a Clydea.

Obvykle kontroverzné a drsné GTA sa tak viac približuje k dnešným štandardom v zábavnom priemysle a po tom, čo autori v minulosti odstránili transfóbny obsah z Grand Theft Auto Online a remasteru GTA 5, sa najnovšie rozhodli potešiť aj nežnejšie pohlavie, ktoré je v hráčskej komunite čoraz väčším hlasom.

Začať by sme mali vo fiktívnom Miami

Ďalšou novinkou je mapa hry v rámci prvej verzie hry, ktorá by mala byť fiktívnou podobou mesta Miami a jeho okolia, podobne ako to bolo pri Vice City.

Rockstar však nechce ostať len pri jednom meste. Plán je hru priebežne aktualizovať a postupne pridávať nové misie a mestá tak, ako to dnes robia veľké online tituly.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú